Grillad entrecôte med chilismör

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Gnid in köttet med en blandning av svartpeppar, spiskummin och curry.
Vänta med saltet till dess att köttet vänds på grillen.

Blanda samman chilismöret.
Mosa med gaffel, kör samman allt i matberedare med kniven monterad eller använd en stavmixer.
Forma smöret till en "korv" genom att lägga det på smörpapper, vika dubbelt och rulla ihop.

Grilla köttet över fin glöd, ca. 2 min per sida, något längre om man vill ha köttet helt genomstekt.
Salta då köttet vänds.
Servera med grönsaker, och pommes frites eller stekt potatis om du vill.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.