Tomat-, fänkåls- och äppelsallad

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Skiva fänkålsständet tunt med en vaso kniv och lägg skivorna i en stor serveringsform med tomatklyftor och äppelskivor.

Dela gurkan på längden och gröp ur kärnorna med en tesked.
Kasta dem.
Skär varje gurkhalva i tjocka skivor och blanda ner dem i salladen.

Blanda olja, pressad citron och senap i en liten skål.
Krydda med salt och peppar efter smak och häll dressingen över salladen.
Blanda försiktigt tills salladsingredienserna är täckta.
Klipp fänkålsblad över salladen som garnering och servera med detsamma.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.