Min tonfiskröra

  • Portioner:
  • Cirka tid: 10 min

Utvecklade röran från min tonfisktoast och resultatet blev en riktigt god röra som passar lika bra till baguetten, frallan, tunnbrödet och en rostad macka som den gör till en bakad potatis. Riktigt gott blev det!

Ingredienser

Tillagning

Finhacka rödlök och få ur så mycket vatten från tonfisksburken som möjligt. Häll ner Philadelphia i en skål och rör ner tonfisken, sedan rödlöken. I med citronmajonnäs och rör om ordentligt, sedan chilisås, bostongurka och dill och rör om ännu mer. Klart!

Röran blev dock ganska så kompakt så i efterhand hade jag i 2-3 msk med vanlig majonnäs.

TIPS: Detta blir ännu godare med kokade ägg, antingen i själva röran eller ovanpå. Citronmajonnäsen kan man måtta i lite mer, beroende på hur man känner för mycket citronsmak.

Du gillar kanske också

Receptet av kaffemamma Antal recept: 9 st

Är en tjej vars matintresse skjutit i höjden det senaste året. Lider av Crohns och tvångssyndrom med massa rädslor vilket gör att jag varken kan eller vågar laga mat själv, men tänker väldigt ofta på det och kommer på egna recept som min mamma ibland lagar till. Så även om recepten kommer från mig, så är det min mamma som har lagat dem. Det är en stor dröm att kunna och våga stå i köket själv en dag. Provar ni på mina recept vore det superkul att få höra vad ni tycker! :)