Glassbomb

  • Portioner:
  • Cirka tid: 35 min

Ingredienser

Tillagning

Värm honung och saffran så att saffranet löser sig.
Täck insidan av en 3-litersskål med plastfolie.

Lägg ett lager vaniljglass i botten och på kanterna av skålen.
Ringla över saffranshonung men spara lite till garnering.

Dela passionsfrukterna och fördela innanmätet på vaniljglassen.
Blanda hallon och sorbet.
Fyll skålen med hallonblandningen och avsluta med ett lager vaniljglass.
Täck över med plastfolie eller en tallrik och ställ i frysen.

Vid servering:
Vänd glassbomben upp-och-ned på ett fat, ta bort skål och plastfolie.
Ringla över saffranshonung och strö över granatäppelkärnor.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.