Sandmarks korvpanna med ris och ärtor

  • Portioner:
  • Cirka tid: 15 min

Ingredienser

Tillagning

1. Koka 4 port ris enligt anvisning på paketet.

2. Skala och hacka 1 lök och 2 st vitlöksklyftor. Skala och
skiva 2 st morötter i tunna skivor. Ta bort plasten och
skär korven i strimlor.

3. Hetta upp 1 msk olja i en stekpanna eller stekgryta.
Bryn lök och morötter tillsammans med 1 tsk timjan.
Lägg i korven och stek tills den får lite färg. Tillsätt 3 msk
tomatpuré, 1 ½ dl grädde och 1 dl vatten. Smaka av med ca 1 ½ tsk salt och svartpeppar efter smak.

4. Skär ½ zucchini i tärningar och sila av 100 g ärtor.

Blanda och lägg i en skål. Servera tillsammans med ris.

Du gillar kanske också