Fyllda potatisskal, bacon och cheddar

  • Portioner:
  • Cirka tid: 50 min

Ingredienser

Tillagning

Slå på ugnen på 200°C.
Tvätta, torka av och gnid in potatisarna med lite olja.
Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Baka i ugnen ca. 30 min (tills de känns mjuka).
Stek under tider; bacon knaprigt.

Tag ut och låt svalna lite, dela sedan potatisarna på längden och gröp ur det mesta av innehållet (spara ? perfekt till potatisbullar eller gnocci).

Lägg tillbaka halvorna på plåten.
Lägg i hackat bacon och riven cheddar.
Sen in i ugnen ett par minuter tills osten smälter.

Servera toppad med tunt skivad salladslök och doppa i crhme fraiche.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.