Smoke chipotle entrécote med grillade potatisspett och persiljesmör

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

1. Förkoka potatisen lätt och rubba in entrecoten med rub marinaden.

2. Tänd grillen och vänta in fin glöd. Undertiden fixar du till persiljesmöret genom att blanda smör och hackad persilja. Lägg ut det på ett bakplåtspapper och rulla ihop. Lägg in rullen i frysen till servering. (Gör gärna lite extra så kan det ligga i frysen till nästa gång).

3. Trä på potatisen på spetten och grilla snabbt över glöd. Lägg sedan på sidan och grilla dem indirekt.

4. Grilla samtidigt entrecoten till lämplig färg. Gärna lite rosa innuti. Själv föredrar jag lite röda biffar!

5. Servera med en god sallad!

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D