Krämig serranolåda med granatäppelsallad

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

En något annorlanda form av lasagne...

Ingredienser

Tillagning

1. Tina granatäppel kärnorna.

2. Sätt ugnen på 200 grader.

3. Skala och skiva vitlöken. Skär champinjonerna och tomaterna i bitar. Fräs vitlöken och champinjonerna i olivolja. Häll i tomaterna och låt dem fräsa någon minut. Smaka av med salt, peppar och basilika.

4. Blanda paprikapesto med kvarg. Skiva mozzarellan.

5. Lägg en tredjedel av pestoröran i en ugnssäker form. Fortsätt därefter med lasagneplattor, tomatfräs och hälften av serranoskinkan. Varva ingredienserna tills de tar slut och avsluta med tomatfräs toppat med resten av serranoskinkan och till sist mozzarellan.

6. Grädda lasagnen mitt i ugnen i ca 30 min.

7. Blanda råkostmixen med granatäppelkärnorna och parmesanen.

8. Servera lasagnen tillsammans med salladen.

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D