Renskavspanna med grönpepparsmak

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Tips: Även gott att servera hemlagat potatismos med rikligt av hackad persilja i.

Ingredienser

Tillagning

Ta fram renskavspaketen ur frysen och låt det ligga i rumstemp 5-10 min.
Skiva sedan blocket runt rakt över.

Smält matfettet i en stekpanna.
Lägg i köttet när matfettet är ljusgult och slutat skumma.
Bryn i omgångar så att inte pannan blir för full, då är det svårt att få färg på köttet.

Skala och hacka löken.
Tillsätt den och låt den fräsa tillsammans med köttet några min.

Blanda ner grönpeppar och senap.
Tillsätt matlagningsgrädden och ärtorna och låt pannan småputtra 5-10 min.
Smaka av med salt.

Servera med pressad potatis och rårivna morötter.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.