Kotlettrad med dragon

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Putsa bort synligt fett från köttet.
Skär det sedan i 8 skivor, ca. 2 cm tjocka som bankas ut med köttklubba.

Koka upp vatten, grädde och fond.
Red av med majsstärkelse löst i vatten och sjud såsen i 5 min.
Smaka av med soja, svartpeppar och dragon.
Sjud såsen i 5 min till.
Smaka av med salt och eventuellt peppar.

Krydda köttet med salt, vitpeppar och stött timjan.
Stek köttet i lika delar smör och rapsolja, ca. 2 min per sida.
Bjud köttet med stekt potatis, lättkokta haricots verts och blandad sallad, exempelvis isbergssallad, gurka, tomat och paprika.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.