Fajitas

  • Portioner:
  • Cirka tid: 50 min

Ingredienser

Tillagning

Riv skalet på limen, pressa ut saften och blanda med ananasjuice, soja och mosad vitlök.
Lägg köttbiten i en plastpåse med marinaden i kylskåp över natten.

Gör i ordning grillen för direkt grillning.
Grilla tjocka skivor skuren lök tulls den börjar mjukna och får fina grillränder.
Chilin och spetspaprikan låter du ligga på tills skalen svartnat, sedan stoppar du dem i en plastpåse och låter ligga tills skalen trillar av,
Rensa bort kärnorna och skär i snygga stripes.

Låt köttet bli rumstemp och torka av det med hushållspapper.
Grilla snabbt och på så hög värme gamla Bettan överhuvudtaget pallar med tills köttet verkar vara medium rare, eller har 57 graders innertemp.
Låt vila ett par min och skiva sedan tunt mot köttets fibrer och servera i en tortilla med grillad lök, spetspaprika och chili.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.