Spaghetti bolognese med mozzarellasallad

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Klassisk pastarätt.

Ingredienser

Tillagning

1. Skala lök, vitlök och morötter. Hacka lök och vitlök, riv morötterna grovt.

2. Bryn färs, lök, vitlök och morötter i smör eller olja. Tillsätt tomatpuré och fortsätt bryna någon minut. Tillsätt krossade tomater, buljong och soja. Låt sjuda i ca 15 min. Smaka av med salt och peppar.

3. Koka spaghettin enligt anvisningen på förpackningen.

4. Skala och finhacka rödlöken. Blanda den med vinäger, socker och olivolja i en salladsskål.

5. Skär tomater och mozzarella i bitar och grovhacka persiljan. Blanda det med löken. Krydda med salt och peppar.

6. Servera pasta och köttfärssås tillsammans med salladen.

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D