Havskräftscarpaccio

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Skala och riv vitlöken.

Stek vitlöken i olivolja med pankoströbrödet tills det är gyllenbrunt.
Smaka av med salt och peppar och låt rinna av på hushållspapper.

Banka ut kräftstjärtarna tunt mellan plastfolie och lägg över på tallrikar.

Skiva rädisor och vindruvor.

Skala och skär citronen i filéer.
Krama saften ur resterna av citronen.

Kärna ur tomaterna och skär dem i små tärningar.

Fördela alla ingredienser över kräftstjärtarna.
Strö över pankoströbrödet och lite espelette.

Salta, peppra och ringla över olivolja och citronsaften.

Garnera med örtsalladen.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.