Kycklingfilé i kantarell och cognacsås

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret i en stekpanna.
Bryn filéerna runtom tills de fått en fin färg.
Salta och peppra.
Lägg över filéerna i en ugnssäker form.

Blanda ihop mjölet med 4 msk vatten till en jämn smet.
Häll alla övriga ingredienser i en kastrull och koka upp.
Tillsätt redningen och vispa ihop.
Låt sjuda en liten stund.
Häll sedan såsen över kycklingen och ställ in i ugnen ca. 20-25 min.
Servera med en sallad och ris eller klyftpotatis.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.