Spagetti köttfärssås à la Ungern

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Denna rätt har jag lärt av min kompis pappa som kom från Ungern. Den blir som bäst efter någon dag i kylen.

Ingredienser

Tillagning

Stek först löken på medelstark värme i smör och sedan köttfärsen med svartpeppar och salt så att de får gyllenbrun färg. Lägg över i gjutjärnsgryta (inte helt nödvändigt men underbart att laga i)

Lägg i cocktailtomaterna tillsammans med craime fraîche och börja koka. Skiva champinjoner och bryn. Lägg över i kastrullen och addera tomatpure', mjölk och vitlök. Koka ihop i 15 minuter.

Koka pastan och servera med köttfärssåsen var för sig på bordet så att var och en lägger upp på sina egna tallrikar. Mums i dag och ännu godare i morgon!

Du gillar kanske också

Receptet av Barakock Antal recept: 33 st

Glad amatörkock som älskar att laga och äta god mat!