Tiramisù a la Toscana

  • Portioner:
  • Cirka tid: 60 min

Ingredienser

Tillagning

Vispa äggulor och florsocker tills det är vitt och fluffigt.
Tillsätt mascarponeosten och vispa till en slät kräm.
Vispa äggvitan till vitt skum i en separat bunke och vänd ner i mascarponesmeten.
Blanda kaffe, marsalavin och florsocker.
Tillsätt 3 msk av blandningen i mascarponekrämen.
Doppa kexen snabbt i kaffeblandningen och lägg i botten på en skål eller i glas.
Lägg på lite ostkräm och lägg på ett nytt lager med kaffedoppade kex.
Avsluta med ostkräm och stryk ytan slät.
Pudra över med kakao och ställ i kyl minst 30 min.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.