Kycklinglever med vindruvor

  • Portioner:
  • Cirka tid: 55 min

Ingredienser

Tillagning

Koka upp vatten och skålla (koka) druvor i högst 1 min.
Dra av skinnet och peta ut kärnorna.
Putsa levern och skär i bitar, salta lätt.

Skala och tärna rotfrukter. Koka i lättsaltat vatten ca. 10 min.

Lättstek levern på medelvärme i matfett 2-3 min, till fin yta.
Lägg åt sidan.

Sås:
Häll vatten med fond och vin i pannan.
Koka ner till halva volymen.
Smaka av med salt och peppar.
Sänk till medellåg värme och tillsätt lever och druvor.
Värm upp.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.