Kantarellsmörgås

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Skär kantarellerna i bitar och finhacka den gula löken.
Stek svamp och lök långsamt i medelvarm panna med förhållandevis mycket smör.

Blanda köttfärsen med ägg, finhackad timjan, vitpeppar och salt.
Forma fyra biffar som steks långsamt i lika delar smör och rapsolja.

Stek surdegsbrödet i smör och rapsolja.
Lägg upp bröden på tallrikar, garnera med ruccolasallad och halva körsbärstomater.
Toppa brödskivorna med färsbiffar och avsluta med ett lager svampfräs och lite fett från pannan.
Garnera gärna med mer timjan, rödlöksringar och flingsalt.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.