Vit kladdkaka med limoncello

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Ugn 175 grader.

Smörj en form med löstagbar kant, 24 cm i diam.
Strössla den med kokosflingor.

Smält smöret i en kastrull.
Ta kastrullen från värmen.
Tillsätt chokladen i bitar och rör tills den smält.

Vispa ägg och socker poröst.
Rör i chokladblandningen, likör, citronskal och mjöl.
Häll smeten i formen.

Grädda i nedre delen av ugnen, ca. 30 min.
Låt kakan kallna och förvara i kylen.
Ta fram kakan i god tid och garnera med skivad carambole, bär, rostade
kokoschips och mynta.
Pudra över florsocker.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.