Fiskpinnar med potatiskaka och majonnäs

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Skala och finstrimla potatisarna.
Blanda ihop med salt och peppar.
Stek i smör och olja.
När smöret har tystnat i med potatisen och pressa ihop.
Stek den frasig, vänd efter gyllenbrun färg.

Panera fisken.
Vänd den i mjöl med salt och peppar och sedan i det uppvispade ägget.
Avsluta att vända den i ströbrödet.

Stek tills de är gyllenbruna, låt fiskpinnarna rinna av på hushållspapper.

Gör i ordning majonnäsen.
Blanda äggulor, senap och vinäger.

Tillsätt olja droppvis under konstant vispning.
Smaka av din hemlagade majonnäs med salt och peppar.
Blanda i gräddfilen i din färdiga majonnäs.
Tillsätt rikligt med finskuren dill och grovhackade räkor.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.