Getostfyllda kalkonfärsbiffar med sötpotatis

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Koka sötpotatisen tills de är al dente, ca. 15 min.

Häll av vattnet men låt potatisen vara kvar.
Sätt tillbaka kastrullen på spisen.

Smält smöret och häll över sötpotatisen.
Tillsätt timjan.
Häll i citronsaften.
Salta och peppra.

Bland färsen med kryddorna.
Smula i getosten.
Salta och peppra.

Forma färsen till lagom stora biffar och stek dem på medelhög värme i olja.
Häll vårlöken över biffarna.

Hyvla zucchinin i långa tunna remsor med hjälp av en osthyvel.
Vänd ned i oljan och vinägern, krydda

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.