Jambalaya

  • Portioner:
  • Cirka tid: 0 min

2 (soja)chorizo 2 rödlökar 3 stjälkar selleri 5 potatisar 3 vitlöksklyftor 2 tsk färsk timjan 8 salviablad 1 grön paprika 3,5 dl långkornigt ris 500 g krossade tomater 7 dl vatten 1 näve spenat Salt & peppar

Ingredienser

Tillagning

Slanta korven och sellerin, strimla löken. Fräs i stekpanna med lite olja tills korven fått färg och löken mjuknat, salta & peppra.
Tillsätt finhackad vitlök, örterna och tärnad potatis, fräs ytterligare en stund och tillsätt sedan hackad grön paprika, ris, krossade tomater och vatten.
Låt sjuda under lock i 20 min, sjud utan lock mot slutet om rätten känns för rinnig.
Vänd slutligen ner spenaten.
Smaka av med salt & peppar

Du gillar kanske också