Flygande Lotta

  • Portioner:
  • Cirka tid: 60 min

Ingredienser

Tillagning

Skär filéerna i bitar.
Skär purjolöken i ringar.
Bryn kycklingen och fräs purjolöken/vitlöken lite lätt.
Bryn kantarellerna.

Blanda ner kantarellerna och ananas i grytan.
Krydda med kycklingfond, soja, salt och peppar.
Låt grytan puttra på svag värme tills allt är
genomvarmt och kycklingköttet färdigt.
Bryn bacon.

Gör kantarellsåsen efter anvisningen på förpackningen.
Tillsätt kokbar crème fraiche och mjukost.

Smöra en form och häll kycklingblandingen därpå.
Strö över den knaperstekta baconen.
Häll över såsen.

Toppa med den rivna osten och persilja.

Ugn 225 grader i 15-20 min tills osten smält och den får fin färg.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.