Minijärpar

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Gör tomatsåsen separat.

Blanda färsen med kryddor.
Arbeta istället in lite vetemjöl som gör färsen extra hållbar.

Blanda färsen med senap, pressad vitlök, kycklingfond, salvia, salt och vitpeppar.
Blanda och arbeta in vetemjöl så färsen blir lite "seg".

Lägg färsen i en spritspåse utan tyll, det vill säga bara själva påsen.
Tryck ut en lång "korv" på arbetsbänken och dela den i ett par centimeter långa bitar som går snabbt att steka.

Stek minijärparna i medelvarm panna och servera med blomkålsbuketter och tomatsås.
Pasta passar bäst till.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.