Köttfärspytt

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Skala och fintärna potatisen.
Lägg potatisen i en långpanna och häll över olja.
Stek mitt i ugnen i 250°C, ca. 15 min.

Skala och hacka löken.
Skölj, kärna ur och fintärna paprikorna.
Fräs lök och paprika i flytande margarin några minuter.

Tillsätt färsen och låt steka med tills den fått fin färg och blivit smulig.
Krydda med salt och grovmald svartpeppar.

Tärna saltgurkan och vänd i tillsammans med den färdiga potatisen.
Servera pytten direkt ur pannan med bröd och strimlad sallad.
Bjud på frukt, t ex päron som dessert.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.