Vaktel i viltsås

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Stek vaktlarna på hög värme i 100 gram smör i 10 min tills de är gyllenbruna. Krydda med Creole Seasoning.

Gör viltsåsen:
Koka upp 2,5 dl vatten och druvorna.
Täck och låt sjuda i 5 min.
Häll av vattnet.
Tillsätt smör, vin och kryddnejlika.
Låt sjuda i 5 min.

Rosta brödet i ugn i 150°.

Smält resten av smöret tillsammans med krossad vitlök och pensla på brödet.

Hacka persiljan och strö over brödet.

Bena ur vaktlarna och lägg köttet på brödet, häll på såsen och servera.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.