Ljummen kycklingsallad med peppardressing

  • Portioner:
  • Cirka tid: 20 min

Ingredienser

Tillagning

Bryt sönder isbergssalladen.
Skölj bitarna tillsammans med övriga blad.
Ruska bort vattnet och låt salladen torka på handduk.
Skölj och strimla purjolöken, skär paprikan och gurkan i bitar samt tomaterna i klyftor.
Dela de grillade kycklingarna i bitar.

Blanda dressingen och krydda den med nymald svartpeppar och en nypa flingsalt.

Fördela grönsakerna på tallrikar och toppa med kycklingbitar som gärna får vara lätt ljumna när de serveras.
Om de hunnit svalna kan de värmas en stund i 100-gradig ugn.
Ringla över peppardressingen och garnera med persilja.
Gott bröd är bästa sällskap en sallad kan få.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.