Ägghalvor med räkor, stenbitsrom och kaviarkräm

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Koka äggen ca. 8 min, spola dem i kallt vatten och låt dem svalna liggandes i kallt vatten så att de går lätt att skala.

Strimla isbergssalladen, lägg den på ett uppläggningsfat.

Skala äggen, dela dem och lägg på salladen

Blanda majonnäs med fraiche, och klicka på 4 av ägghalvorna, lägg på rikligt med räkor och en dillkvist.

Lägg på en klick stenbitsrom på 4 av ägghalvorna, lite finhackad lök och dill.

Vispa Milda mat & visp och blanda med kaviar och hackad dill.
Klicka på 4 av ägghalvorna.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.