Fruktspäckad marulk med pepparrotssallad och laxromsyoghurt

  • Portioner:
  • Cirka tid: 45 min

Ingredienser

Tillagning

Riv skalet på citronen och blanda med yoghurt och laxrom.
Salta och peppra.

Gör med hjälp av ett brynstål eller en kniv hål i marulken och tryck in den torkade frukten i hålen.
Salta och peppra, droppa över olivolja.
Fixera fisken med aluminiumfolie, som små smällkarameller.
Lägg i en ugnssäker form och stek i ugn på 175° tills fiskens innertemperatur är ca. 52°.
Dela fisken till fyra eller åtta bitar.

Koka potatis och morötter i en kastrull med mycket vatten, salta.
När det återstår ca. 2 min av koktiden lägg i sparris och bönor och koka i 2 min.
Häll av vattnet och blanda i rödlöken.
Värm smöret i en kastrull med pepparroten och blanda i grönsakerna, salta och peppra.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.