Marias romsill

  • Portioner:
  • Cirka tid: 15 min

En enkel och snabb sill som du rör ihop på en kick.

Ingredienser

Tillagning

1. Skölj av sillen (lite, för att få bort burkens kryddor) och skär i mindre bitar om det behövs.

2. Hacka rödlök, gräslök och dill. Lägg i en skål.

3. Lägg sillen i skålen. Försök få med så lite vatten som möjligt om du har sköljt den.

4. Rör i crème fraichen (i början tog jag hela burken, nu täcker jag bara sillen, ca halva, det beror på hur krämig man vill ha den)

5. Rör försiktigt i romen. Ställ kallt tills den ska ätas.

Jag brukar diska burken sillen kom i och återanvända den.

Du gillar kanske också

Receptet av M_E Antal recept: 29 st

När jag var liten så sa alltid min mamma: "nu ska vi se vad för experiment vi får idag" när vi skulle äta. Det är nog ifrån henne som jag fått min lust att prova andra vägar och testa min förmåga i köket. Jag har väldigt svårt för att följa recept och vill gärna lägga till eller ta bort något. Här kommer jag att presentera de experiment i köket som bli bra som men ett och annat tokigt blir det säkert med :) Mina recept finns även på Kokaihop.se som M.E.