Torsk med tomatröra

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

1. Tina torsken.

2. Sätt ugnen på 200?C.

3. Koka bulgur eller annat gryn enligt anvisningen på förpackningen.

4. Skär tomaterna i klyftor och skär bort kärnhuset. Skär tomaterna och paprikorna i mindre bitar.

5. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och de torra kryddorna tillsammans med 1 krm svartpeppar i olivoljan i en kastrull tills vitlöken är mjuk.

6. Lägg paprika och tomattärningarna i kastrullen och fräs ytterligare ca 10 minuter.

7. Skär torsken i portionsbitar, krydda med salt och peppar. Lägg dem i en ugnssäker form. Stek mitt i ugnen ca 10 minuter.

8. Grovhacka persiljan och rör ned i tomatfräset. Smaka av med salt och peppar.

9. Servera bulgur med torsk och tomater.

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D