Ostburgare med majonnäs på citron och färska kryddor

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

I en liten skål vispa mayo ingredienserna.
Täcka och kyla.

Blanda marken chuck, salt och peppar, och sedan försiktigt bilda fyra biffar lika stora, vardera ca ¾ tum tjock.
Med tummen eller baksidan av en sked, göra ett grunt indrag ca. 1 tum bred i mitten av biffarna att hindra dem från att bilda en kupol som de lagar mat.
Täck och kyla biffarna tills de ska grilla.

Förbered grillen för direkt matlagning på medelhög värme (400 ° till 500 ° F).

Lätt borsta lök skivor på båda sidor med olja, och borsta skurna sidan av bullarna med olja.
Grill lök segment och biffarna över direkt halvhög värme, med locket stängt, tills löken är lätt förkolnade på båda sidor och biffarna kokas till medium doneness (160 ° F), 8-10 min, vänd en gång.
Under de senaste 30 sek till 1 min grillning tid, placera ost på biffarna att smälta, och rosta bullar, skära nedåt, över direkt värme.

Bygg varje burgare på en bulle med mayo, en bulle, lök och ett salladsblad.
Servera varm.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.