Leverpastej med inlagd gurka och friterade champinjoner

  • Portioner:
  • Cirka tid: 20 min

Smörgås

Ingredienser

Tillagning

Börja med att hyvla tunna skivor av
gurkan med en osthyvel, och lägg dem
i en lag av 1 dl vatten, 2 msk ättikssprit,
2 msk strösocker, vitpeppar och salt.
Ställ åt sidan och låt dra.

Skär champinjonerna i tunna skivor,
fritera dem sedan tills de får en gyllenbrun
färg.
Låt dem rinna av och svalna på en bit
hushållspapper.

Ta fram MalaxLimpan och skär i
tunna skivor och bred med smör, lägg
sedan på den fina leverpastejen och
garnera med de friterade champinjonerna,
inlagd gurka, strimlade rädisor och
hackad persilja.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.