Strömming med vitlök, koriander och persilja.

  • Portioner:
  • Cirka tid: 90 min

Ingredienser

Tillagning

Lägg ut strömmingsfilkerna på ett fat.
Häll över olivoljan.
Hacka persilja, koriander och vitlök mycket fint.
Klappa in ört- och vitlökshacket och krydda med salt och peppar.
Ut strömmingen marinera i minst en timma 1 kylskåp, gärna över natten.
Grilla över direkt värme.
Lägg fisken på grillen med skinnsidan neråt.
När tikarna börjar få en ljus färg 1 kanterna, vänd och stek klart på andra sidan.
Det tar någon minut per sida.
Strö över finhackad färsk koriander och pressa över citronsaft.
Servera genast.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.