Kalkonfilé med dragonkryddade bönor

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ett roligt färgspel på tallriken! Receptet kom ursprungligen med Ica's matkasse, men vi modifierade detta lite för att passa det som fanns i kylskåpet.

Ingredienser

Tillagning

1. Tina kalkonen.

2. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

3. Skär kalkonen i skivor. Stek dem i smör tills de är genomstekta och har fått fin färg. Krydda med salt och peppar.

4. Skala och skiva rödlökarna. Lägg dem i en kastrull och fyll på med vatten så att det täcker löken. Lägg i socker och vinäger. Koka tills det blir en "simmig" konsistens.

5. Koka sugarsnaps mjuka. Låt dem rinna av. Hacka dragonen och blanda med sugarsnaps.

6. Servera kalkonen med sugarsnaps, lök och ris.

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D