Kryddiga lammfärsbullar

  • Portioner:
  • Cirka tid: 20 min

Ingredienser

Tillagning

Blanda lammfärs med kryddor, pressad vitlök, harissa, salt, persilja och mynta.
Blanda ordentligt och låt smeten stå en stund i kylskåp så att smakerna hinner blandas ordentligt.

Sätt ugnen på 175 grader.
Gör lite större bullar och stek gyllene i panna.
Stek klara i ugnen ca. 10 min.

Tomatsås:
Värm olivoljan i en panna, fräs vitlök och timjan.
Tillsätt krossade tomater, salt och socker och låt koka samman ca. 10 min.

Servera med tomatsås och couscous som blandas med smulad fetaost och hackad persilja.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.