Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

  • Portioner:
  • Cirka tid: 50 min

Ingredienser

Tillagning

Sätt ugnen på 225°.

Dela eller klyfta potatisen och lägg på en ugnsplåt.
Vänd runt i olja och salt.
Rosta i mitten av ugnen tills den är gyllene, ca. 25 min.

Marinad:
Blanda ingredienserna till marinaden.
Lägg köttskivorna i en form eller plastpåse och häll på marinaden.
Marinera minst 30 min i rumstemp eller 2 tim i kyl.
Låt köttet stå i rumstemperatur innan det grillas om det har stått i kylen.

Hetta upp en grill/stekpanna och stek karrén 2-4 min per sida.
Stektiden beror på tjockleken av köttet.

Tomatsalsa:
Blanda ingredienserna till salsan och smaka av med salt och peppar.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.