Kalkonburgare med hjortronmousse och smält schweizerost

  • Portioner:
  • Cirka tid: 25 min

Ingredienser

Tillagning

Förbered grillen för direkt matlagning på medelvärme (350° till 450° F).

Försiktigt blanda ingredienser.
Blöt händerna, gör fyra lika stora kvadratiska färsbiffar, ungefär ½ tum tjock.
Ställ åt sidan.

Blanda ingredienserna till såsen i en liten skål.

Skär och dela varje rulle på mitten och pensla sidorna med olja.

Grilla färsbiffarna på direkt medelvärme, med locket stängt, i 8-10 minuter, vänd dem en gång.
Lägg två skivor ost på varje bulle.
När en minut återstår lägg på brödet med snittytan mot gallret.

Bygg hamburgarna med rostad ciabatta med sås, balsamvinäger, en bulle och två tomatskivor.
Smaka av med salt.
Servera varm.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.