Torsk- och pastapanna

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.

Skär torsken i kuber, ca 2x2 cm.
Stek fisken i oljan ca. 5 min runt om.
Krydda med salt och peppar och ta upp på ett fat så länge.

Skala och skär löken i klyftor.
Skölj och skär tomaterna i klyftor.
Stek lök och tomater i olivolja några minuter.

Krydda med salt och gärna pressade vitlöksklyftor.

Häll på 1 dl av pastans kokvatten (för 4 port).
Vänd ner pastan och rör försiktigt i den stekta fisken.
Strö kaprisen över fisk, pasta och grönsaker.

Servera torsk- och pastapannan med bröd och strimlad sallad.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.