Torskgryta med tomat och dill

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Se till att fisken är tinad.
Skala och hacka den gula löken fint.
Fräs hacket med smör i en kastrull eller låg gryta.
Späd med krossade tomater, vatten och vinäger.
Smula i en fiskbuljongtärning och tillsätt hackad dill.
Salta och peppra.

Koka upp och sjud grytan utan lock i 2 min.
Tillsätt fisk i bitar och lägg på lock.
Sänk värmen och låt allt bara sjuda i 6 min.
Dra kastrullen från värmen och vänta 2-3 min innan grytan serveras.

Tomat, citron och kokt potatis smakar gott till.
Grytan kan även serveras med ris, bulgur eller couscous.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.