Krispiga laxburgare

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Panko gör burgarna härligt krispiga!

Ingredienser

Tillagning

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Klyfta potatisen och blanda den med oljan på en plåt. Salta och peppra. Rosta potatisen mitt i ugnen ca 30 minuter.

3. Blanda kvarg och senap. Grovhacka kaprisen och vänd ner i röran. Krydda med salt och peppar.

4. Laxburgare: Skär laxen i mindre tärningar och mixa den med salt och peppar i en matberedare till en grov massa. Forma laxfärsen till 2 burgare per portion.

5. Vänd burgarna i pankon och stek dem frasiga i oljan ca 3 minuter på varje sida.

6. Skala löken och skär den och tomaterna i skivor. Skär citronen i klyftor.

7. Servera burgarna med rostad potatis, kaprissås, lök, tomat och citron.

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D