Biff à la Lindström

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Klassisk husmansrätt.

Ingredienser

Tillagning

1. Gör buljong på t.ex kalvfond. Koka upp vatten och kalvfond.

2. Blanda samman färsen med ägget. Blanda i grädde, buljong, hackade potatisen, 2 msk lök, rödbetorna och kaprisen. Smaksätt färsen med salt och peppar. Spara lite av löken (hacka den ej).

3. Stek potatis.

4. Medan potatisen steks, forma färsen till runda biffar och bryn dem på båda sidor i smör. Häll över resterande buljongen och låt dem steka på svag värme. Stek den resterade löken på sidan om.

5. Lägg upp dem på ett fat och häll över skyn. Servera biffarna med stekt potatis och garnera med persilja. Möjligtvis servera senap till om det passar sig.

Du gillar kanske också

Receptet av LeChef Antal recept: 219 st

Lagar mat lite nu och då :D