Fläskfilé á la Oscar

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Klyv hummern och plocka ut allt kött ut.
Putsa och skär köttet i 8 lika stora skivor som bankas ut lätt med klubba.

Vispa upp bearnaisesåsen och smaksätt den med tomatpuré och torkad dragon.
Smaka av med salt.

Stek köttet i lika delar smör och rapsolja, ca. 2-3 min per sida i medelvarm panna.
Salta och peppra under stekningen.

Ge sparris och broccolibuketter ett uppkok i saltat vatten.
Lägg lite sås på tallrikarna, placera köttet i såsen och toppa med sparris, hummerkött och dill.

Servera varma grönsaker, halva körsbärstomater och stekt potatis till.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.