Grillad t-benstek med lönnsirapglaze

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Lönnsirapglaze:
Blanda alla ingredienser till glazen i en kastrull och låt sjuda i ca. 15 min.
Rör om då och då.

Grilla köttet på ena sidan ca. 2 min.
Vänd och pensla den grillade sidan med glazen.
Vänd ytterligare en gång efter 2 min och pensla nästa sida med glazen.

Vänd köttet ännu en gång och låt varje sida få en andra pensling med glaze och låt varje sida grilla ytterligare en minut.
Servera med glazen som tillbehör.

Örtsmör:
Blanda alla ingredienserna väl.
Gör en rulle av örtsmöret, som rullas in i plastfilm.
Förvaras i kylen.
Skiva smöret i skivor innan servering.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.