Söderns kyckling

  • Portioner:
  • Cirka tid: 60 min

Ingredienser

Tillagning

Blanda ingredienserna till marinaden i en påse och lägg ner kycklingbitarna i den.
Låt helst allt ligga i några timmar.
Över natten är ju fiffigt, då är det liksom helt redo när det börjar kurra i magen.
När kycklingen har marinerat klart, tar du upp bitarna och lägger dem på en handduk.

Blanda ihop ingredienserna till fraset och placera ut det på en bricka.
Rulla kycklingen i fraset och se till att det täcker hela biten.
Värm oljan till 175° och fritera kycklingen i 6?8 min.
Upp med bitarna och ner med dem i en ugnsfast form.

Låt sedan ugnen ta hand om dem i 15 min på 200°.
Servera med en krämig kålsallad och grillade majskolvar.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.