Lammfärsbiffar med råkostsallad och blomkålspuré

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Blomkål:
Plocka ner blomkålen i buketter och koka mjuka i saltat vatten.
Häll bort vattnet och mixa med crème fraîche och salt till en slät pure.

Lammfärs:
Blanda lammfärsen med salt och svartpeppar tillsätt ägget och blanda lite till.
Avsluta med vattnet. Forma fyra biffar och stek i panna på båda sidor.

Sallad:
Plocka ner och skölj salladen.
Hyvla grönsakerna tunt på mandolin och lägg i isvatten i 10 min.
Blanda en vinegrette med olja, ättika och salt.
Blanda vinegretten med salladen och servera.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.