Kaffemammas tonfisktoast

  • Portioner:
  • Cirka tid: 10 min

En helt underbar toast med smak av tomat, rödlök och fetaost. Dålig bild som inte alls gör den rättvisa. Ska försöka ta en bättre bild nästa gång.

Ingredienser

Tillagning

Bred ett av bröden med lite av Philadelphia-osten och ha ner resten i en skål. Rör ner tonfisk och finhackad rödlök i osten, klicka på riklig mängd på det andra brödet och bred ut.

Lägg på en eller två tomatskivor (jag hade en, men nästa gång blir det nog två). Dela fetaostkuberna på mitten och lägg över tomaten. Toppa med ett par skivor valfri ost. Jag valde Gouda.

Lägg över det första brödet och in i smörgåsgrill tills önskad färg uppnåtts. Kan också göras i ugn, då räcker det med ett bröd och mer fyllning blir möjligt.

Nästa gång jag gör denna har jag nog i en klick chilisås också. :)

Du gillar kanske också

Receptet av kaffemamma Antal recept: 9 st

Är en tjej vars matintresse skjutit i höjden det senaste året. Lider av Crohns och tvångssyndrom med massa rädslor vilket gör att jag varken kan eller vågar laga mat själv, men tänker väldigt ofta på det och kommer på egna recept som min mamma ibland lagar till. Så även om recepten kommer från mig, så är det min mamma som har lagat dem. Det är en stor dröm att kunna och våga stå i köket själv en dag. Provar ni på mina recept vore det superkul att få höra vad ni tycker! :)