Färsbiffar med rosépeppar

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Blanda köttfärs med ägg, fond, vin eller vatten, riven vitlök, timjan, senap, salt och peppar.
Forma tjocka biffar som steks i lika delar smör och rapsolja ca. 2 min per sida.
Lägg biffarna på ugnsfast fat och efterstek dem i 175 graders ugn i 10 min.

Koka upp grädde och vatten.
Tillsätt mortelstött rosé- och svartpeppar samt fond.
Red av med majsstärkelse löst i vatten.
Sjud såsen i 5 min.
Färga med soja, salta och peppra.

Bjud biffarna med sås, kokt potatis, lättkokta bönor och ättiksgurka.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.