Fiskpiccata

  • Portioner:
  • Cirka tid: 30 min

Ingredienser

Tillagning

Koka upp tomatpuré och vatten i en kastrull.
Smula i en halv tärning grönsaksbuljong.
Tillsätt hackad persilja och socker.
Red av med majsstärkelse löst i vatten.
Sjud såsen 5 min.
Smaka av med salt och vitpeppar.

Se till att fisken är helt skinn- och benfri.
Dela den i bitar, beräkna 2 bitar per person.
Salta, peppra och vänd fisken i vetemjöl.

Värm en stekpanna till medelvärme.
Vispa samman en smet av ägg, vatten och riven ost som den mjölvända fisken doppas i för att sedan direkt läggas i pannan och stekas i lika delar smör och rapsolja.
Servera med ris, blandade blad eller ärtor och citron.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.