Cannelloni med kycklingfärs och chili

  • Portioner:
  • Cirka tid: 60 min

Ingredienser

Tillagning

Sätt ugnen på 200 grader.

Stek kycklingfärsen tillsammans med vitlöken i olivolja ca. 3 min, tills den är genomstekt.
Salta och peppra.

Blanda den varma kycklingfärsen i en skål med spenat, philadelphiaost och crème fraiche.
Smaksätt med salt och peppar.

Fräs schalottenlök och vitlök i olivolja på medelvärme ca. 3 min.
Häll på tomatjuice, sardeller, chili samt lagerblad och timjan.

Låt tomatsåsen puttra 10 min, lyft sedan ur timjan och lagerblad.

Lägg en sträng kycklingfärsfyllning längs långsidan av lasagneplattorna och rulla ihop dem med skarven nedåt mot bänken.

Lägg cannellonin i en ugnssäker smord form med skarven nedåt, häll på tomatsås och tillaga ca. 15 min i 200°C.

Toppa med sköljd bladspenat, olivolja och grovriven parmesan.

Du gillar kanske också

Receptet av Kruseskok Antal recept: 3312 st

Varför köpa färdiglagad mat när det är så mycket bättre - och billigare - att göra det själv. Och det är INTE svårt.